brewer.png
LEIČIŲ BRAVORAS
Mūsų "Leičių" alaus galėsite įsipilti tiesiai iš kranelio pritaisyto prie staliuko
slider-1-logo.png
navigate-arrows-pointing-to-down.png
bravoras.png
DEGUSTACIJA
Lietuviško alaus, midaus ir vyno degustacijos autentiškoje aplinkoje ir su patyrusiais aludariais garantuoja puikiai praleistą laiką
slider-1-logo.png
navigate-arrows-pointing-to-down.png

DEGUSTACIJA

Lietuviško alaus degustacija - galimybė savo akimis pamatyti ir paragauti kokį alų mėgsta lietuviai, taip pat puiki pramoga užjūrio svečiams. Juk neveltui nuo seno lietuviai myli ir gerbia alų. Mes siūlome Jums išskirtinią lietuviško alaus degustaciją. Jos metu pasiūlysime paskanauti pačių įvairiausių alaus rūšių, papasakosime jų atsiradimo istoriją, iš ko tie alūs yra pagaminti ir kuo jie ypatingi.

Lietuviško midaus degustacija - "senas kaip pasaulis..." tai posakis, kuris puikiai atspindi gardų medaus gėrimą midų. Lietuvių protėviai baltai midų vartojo jau 1600 m. pr. kr., tai buvo vargšų ir kilmingūjų gėrimas. Tad nebereikalo lietuviai didžiuojasi šiuo nacionaliniu gėrimu, kuris iki šiol yra gaminamas pagal oroginalias receptūras, naudojant lietuvos bitininkų surinktą medų bei įvairias žoleles. Mes siūlome Jums unikalią galimybę pažinti šį gelsvos spalvos, aromatinga, saldų ir nelabai stiprų midaus gėrimą, skanaujant 5 skirtingas rūšis degustacijos metu. Mes jums papasakosime apie midaus atsiradimo istoriją ir apie paslaptingas jo gydomąsias savybes.

Lietuviško vyno degustacija - nenusiminkite vyno megėjai, mes taip pat siūlome vyno degustacijas. Ir ne kokio iš tolimų kraštų, o tikro lietuviško!

LEIČIŲ BRAVORAS

"Leičių bravore" yra verdamas "Leičių" alus. Bravore yra nedidelis jaukus restoranas, kur po XIV a. skliautais yra įrengta žavinga salė lankytojams, kur lankytojai gali įsipilti sviežio alaus patys, tiesiai iš alaus kranelio sumontuoto ant kiekvieno stalo. Alus atiteka tiesiai iš bačkos šaltas ir šviežias, be jokio sąlyčio su oru. Įspūdingos alaus bačkos matosi per stiklo sieną, kad nekiltų jokių abejonių, iš kur atiteka alus.

BRAVORO MENIU

Išalkusieji gali pasimėgauti sočiais patiekalais, kurie gaminami čia pat vietoje, arba prie alaus Jums pasiūlysime tikro lietuviško skilandžio, šviežios naminės duonelės, keptos tikroje kaimiškoje krosnyje, lietuviško sūrio bei kitų lietuviškų gardėsiu. "Leičių bravoro" virtuvė dirba iki pat baro darbo pabaigos, todėl dėl alkio nerimauti nereikės.

Bravoro galerija

Lithuanian